Kuhar Štef: Jajca na vse mogoče načine S01E01

Kuhar Štef – Jajca na vse mogoče načine, slovenska sinhronizirana risanka. Risanka o kuhanju in prehrani je primerna tudi za predšolsle otroke. Originalni naslov risanke je Shane the Chef: Eggs Anywhichway, prva epizoda (pilot)

Kuhar Štef je dober kuhar. Ima majhno pridno hčerko Lizo. Skupaj živita v najhnem mestu ob morju. V mestu se vedno dogaja veliko zabavnih in poučnih stvari. Štef ima na mestnem trgu restavracijo, kjer kuha okusne jedi. Liza mu pri tem pridno pomaga. V tej risanki kuhar Štef želi sveža in zdrava jajčka za zajtrk. Ne more jih pripraviti, ker so na Majčini kmetiji izginile vse kokoške. Kadar ni kokošk, ni tudi jajčk.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.