Kalimero: Kralj potegavščin S01E87

Kalimero: Kralj potegavščin, sinhronizirana slovenska risanka (Calimero: Prank-King)

Petrček je kralj potegavščin, a Dana misli drugače. Vanj vrže smrdljivo bombico, ki pa zadene Petrčkovega atija. Prijatelji se odločijo, da bodo Dani dokazali, kdo je pravi kralj. Dana se vsem njihovim poskusom izogne, žrtev zadnjega je spet Ambrož, ki je ravno na poti k županu.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.