Kalimero: Skrivnostni primer (S01E50)

Kalimero: Skrivnostni primer je risanka za otroke v slovenščini. Na ogled je celotna epizoda v dolžini 10 minut. Originalni naslov je Calimero: The Curious Case of The Caterpillar.

Kalimero in prijatelji raziskujejo naravo. Romanca, ki ima rada žuželke, v parku najde ljubko gosenico. Gosenica ni nevarna, trdi Romanca, in Bobiju dovoli, da se je dotakne. Kmalu zatem se Bobiju na roki prikaže pika! Vsi krivijo Romanco, le Kalimero jo zagovarja. Bodo uspeli rešiti skrivnostni in zapleteni primer gosenice?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.