BARBIE IN NJENE SESTRE V ZGODBI O PONIJIH, (2013 – 72 minut) risani film v slovenščini

Barbie in njene sestre v zgodbi o ponijih (2013 – 72 minut) risani film v slovenščini. Originalni naslov sinhroniziranega animiranega filma je Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (2013).

Barbie in njene sestre se odpravijo v švicarske Alpe. Veselijo se, da bodo celo poletje preživele zabavni jahalni šoli. Barbie vznemirjeno išče novega konja, ki bi ga odpeljala domov v Malibu. Stacie na vsak način poskuša dokazati, kako neverjetno dobra jahalka je. Chelesa se hoče na vsak način zavihteti v sedlo največjih konjev. Skipper pa … no, ona pa raje piše o imenitnih avanturah kot pa da bi jih doživela na lastni koži. Čeprav se počitnice sester začnejo nekoliko dolgočasno, le-te na mah postanejo razburljive, ko Barbie v gozdu odkrije skrivnostnega konja.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.