Avtomobili 3 (2017) sinhronizirano v slovenščino

Avtomobili 3 (2017) je slovensko sinhronizirana risanka o Streli McQueen, najboljšem dirkalnim avtu na svetu. Oglejte si celovečerno športno komedijo v celoti na netu.

Strela McQueen želi dokazati novi generaciji dirkalnih avtomobilov, da je še vedno najboljši dirkalni avto na svetu. Originalni naslov je Cars 3.

V filmu Cars 3 spremljamo nadaljevanje zgodbe o priljubljenem dirkalnem avtomobilu Steli McQueenu. Po seriji neuspehov na dirkah se McQueen znajde v težavah in se mora spopasti s prihajajočo generacijo hitrejših in bolj naprednih avtomobilov. Da bi povrnil svoj ugled in zmagal na dirki, se odloči za pomoč izkušenega trenerja Cruza Ramireza. Skupaj se podajata na pot z vznemirljivimi izzivi in nepozabnimi dogodivščinami, ki razkrivajo McQueenovo notranjo moč in vztrajnost v borbi za zmago in spoštovanje na dirkalni stezi.

Našel sem novo povezavo do filma, ki je (upajmo) boljša. Stara povezava do celovečernega risanega film NI PRIMERNA za gledanje, ker ima preveč motečih reklam in sem ga umaknil. Teoretično se film predvaja na originalni strani, ko umaknete vse nadležne reklame: Avtomobili 3 (2017) sinhronizirano v slovenščino

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

1 Komentar

  1. Tolko zapacate stran z oglasi in odpiranjem codatnih oken v nedolgle_ da je skoraj nemogoce gledati Ali sploh zaceti s predvajanjem .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.