Avtomobili 2 (2011) celotna risanka v slovenščini

Avtomobili 2 (2011) celotna risanka v slovenščini je drugi del animiranega filma Cars 2 v dolžini 100 minut. Tudi tokrat boste v tem delu risanega filma uživali v dogodivščinah dirkalnika Strela McQueena in starega prijatelja Dajza.

Zgodba: Dirkalni avtomobilček Strela McQueen in njegov prijatelj Dajz gresta na svetovno prvenstvo. Tekmovala bosta za naslov prvaka. Pot do naslova prvaka pa je polna ovir, obvozov in neverjetnih presenečenj. Avtomobil Dajz se sreča z mednarodnimi vohuni. Odločiti se mora ali bo pomagal prijatelju Streli McQueenu pri dirki, ali pa sodeloval v vohunski akciji.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

2 Komentarji

    1. Najlepša hvala, sem opazil, da so risani filmi postali zelo neprijetni za gledanje, vse povezave v tej kategoriji bom pregledal in neprimerne odstranil. Če veste za kako boljšo video storitev, ki ima kake slovenske filme, mi prosim sporočite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.