V Goščavi: Umetnost (S01E07)

V goščavi – Umetnost je lutkovna nadaljevanka, risanka je v slovenščini, ki otroke spodbuja, da več časa preživijo v naravi (Wildwoods – Art).

Konrad Kasiji pripoveduje o galerijah, ki jih je obiskoval v mestu. Kasija je navdušena in se odloči, da bi tudi ona rada ustvarjala. Izkaže se, da je nadarjena umetnica in da je pri ustvarjanju veliko bolj pustolovska kot Konrad. Konrad in Kasija se nikakor ne strinjata, kateri umetniški slog je boljši. Odločita se, da bosta v brlogu postavila razstavo in prišla stvari do dna.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.