Superjelen Jani: Potresni ristanc (S01E47)

Superjelen Jani: Jani in potresni ristanc, slovenska sinhronizirana risanka. Originalni naslov otroške risanke je Jeremy Super Caribou: Jeremy and the Seismic Hopscotch)

Superjelen Jani ima tokrat pomembno nalogo. Ker je župan precej napet, mu zdravnik Krt za sprostitev predlaga telovadbo. Slon začne skakati ristanc in ne opazi, da se vse trese. Jani pa medtem meščanom pomaga na varno pred potresom.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.