PUJSA PEPA – Pepin božič (S02E53)

Pujsa Pepa – Pepin božič je slovenska sinhronozirana risanka, SLOSiNH. (originalni naslov animirane epizode je Peppa Pig: Peppa’s Cristmas)

Pujsa Pepa in njena družina se pripravljajo na božič. Pujsa Pepa, Jure in njuni prijatelji pišejo pisma Božičku, nato pa se vsa družina odpravi kupiti božično drevo v drevesnico gospodične Zaject. Očka Pujs izbere drevo, ki je veliko preveliko, da bi ga spravili v majhen družinski avto, zato mora drevo nositi vse do doma. Ponoči pride Božiček v Pepino hišo, a ko se spusti skozi dimnik, izgubi seznam. Ali se je zapomnil vse igrače, da jih mora dostaviti drugim otrokom?

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.