Pujsa Pepa: Kolesa S01E12

Vsi prijatelji Pujse Pepe se vsi vozijo s kolesi. Ko Pepa draži Jureta, da ima otroški tricikel, drugi otroci poudarijo, da Pepa tudi sama ni tako velika punca – še vedno potrebuje koleščke za ravnotežje, ki ji pomagajo pri vožnji s kolesom. Pepa je odločena, da se bo naučila kolesariti brez koleščkov in s pomočjo Očka Pujs se nauči voziti – vendar ne brez kančka nerodnosti.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.