Nodi: Nodi Reši Božič

Ali se bo Nodiju letos uresničila želja? Božiček, ki je v težavah, obišče Uhača. Božičkova čarobna ura, s katero vsako leto ustavi čas, se je pokvarila, kar pomeni, da ne bo mogel pravočasno raznositi daril! Seveda Din in Don s svojim nagajanjem Božičku povzročita še več težav. S svojima novima prijateljema Božičkom in jelenčkom Brzim se Nodi poda v vznemirljivo pustolovščino, da bi rešil božič v Deželi igrač

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.