NAJBOLJŠE RISANKE PUJSA PEPA

Pujsa Pepa je ena izmed najbolj priljubljenih risank za otroke po vsem svetu. Z očarljivimi liki in zabavnimi zgodbami risanka ne le zabava, ampak tudi uči malčke pomembnih življenjskih lekcij. Sinhronizacija celotne risanke v slovenski jezik omogoča otrokom, da uživajo v najboljših dogodivščinah Pujse Pepe, bratca Jureta, očija Pujsa in Mami Pujse ter njihovih prijateljev v sinhroniziranih risankah v slovenščini. Spodaj smo zbrali deset najboljših epizod, ki bodo zagotovo navdušile vse otroke.

10 najboljših celotnih epizod risank Pujsa Pepa v slovenščini

Pujsa Pepa: Žvižganje

Pujsa Pepa se trudi naučiti žvižgati, potem ko ugotovi, da znajo žvižgati vsi razen nje.

Pujsa Pepa: Dojenček Aleksander

Dojenček Aleksander je premlad za govorjenje, dokler ga Pujsa Pepa ne nauči njegove prve besede.

Pujsa Pepa: Skrivalnice

Pujsa Pepa in bratec Jure se igrata skrivalnice.

Pujsa Pepa: Blatne luže

Dežuje in Pujsa Pepa je žalostna, ker ne more iti ven. Ko dež poneha, se Pepa in bratec Jure igrata svojo najljubšo igro – skakanje po blatnih lužah. Zelo blatno postane, ko se jima pridružita še mami in oči Pujs.

Pujsa Pepa: Prosti dan gospodične Zajec

Gospodična Zajec si poškoduje gleženj, zato ji sestra in prijatelji ponudijo pomoč pri delu na stojnici s sladoledom, v supermarketu – in povsod, kjer dela.

Pujsa Pepa: Moj rojstni dan

Danes je rojstni dan Pujse Pepe. Vsi njeni prijatelji so povabljeni na zabavo, oči Pujs pa bo izvedel čarovniško predstavo…

Pujsa Pepa: Želva zdravnice Prašičkove

Veterinarka zdravnica Prašičkoba obišče igralno urico Pujse Pepe. Otrokom pokaže svojo domačo živalico. Želva ‘pobegne’, vendar jo gospodična Zajec reši.

Pujsa Pepa: Robidovje

Pujsa Pepa in njena družina nabirajo jabolka in robide na vrtu babice in dedka Pujs, da bodo spekli pito.

Pujsa Pepa: Gospod Strašilo

Pujsa Pepa in bratec Jure obiščeta hišo babice in dedka Pujs. Dedek Pujs je naredil strašilo, ker vrane jedo njegove pridelke.

Pujsa Pepa: Dedijev vlakec

Vlak gospodične Zajec se pokvari, zato ji dedek Pujs posodi svojo miniaturno lokomotivo, Gertrudo.

Te epizode Pujsa Pepa ne bodo le nasmejale otroke, ampak jih bodo tudi spodbudile k učenju in raziskovanju sveta okoli sebe.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.