Super Krila: Princesini kužki (S01E05)

Super Krila: Princesini kužki, cela slovenska risanka. Originalni naslov slovenske sinhronizirane risanke je Super Wings:The Right Kite.

Jan, radovedno in prikupno letalo, potuje po vsem svetu. Spoznava različne kraje in običaje. Tokrat dostavi paket v Anglijo v Združenem kranljestvu. Princesa Maribelle iz Anglije prosi za bleščeče ovratnice za svoje kužke. Jan ji dostavi paket. Kužki bodo nove ovratnice nosili na njeni kraljevi čajanki. A kužki pobegnejo in zbežijo na vse strani. Jan in Jerome priskočita na pomoč in pripeljeta nazaj navihane psičke.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.