Super Krila: Aloha pustolovščina (S01E04)

Super Krila: Aloha pustolovščina, cela risanka v slovenščini. Originalni naslov slovenske sinhronizirane risanke je Super Wings: Aloha Adventure.

Jan, radovedno in prikupno letalo, potuje po vsem svetu. Dostavlja pakete in s tem spoznava različne kraje in običaje. Tokrat je odpravi na otok Hawaii v Združene države Amerike. Jan odpotuje na Havaje, da bi Keilani dostavil paket hula krilo, ki blešči. Na poti do tekmovanja “Najboljša hula plesalke” nastane težava. Zdi se, da bo bruhajoči vulkan blokiral cesto. Donnie uporabi udarno kladivo, da lava varno odteče v ocean.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.