Maša in Medved: Težko je biti majhen S02E09

Maša in Medved: Težko je biti majhen, sinhronizirano v slovenščino

To je le običajen dan v gozdu. Maša dela težave s svojo igrivostjo. Gozdne živali so jezne nanjo, zaradi česar je žalostna in joka. Medved se nato spomni lastnega otroštva in prašičke, zajčka in dva volka opomni, da so bili nekoč mladi in igrivi in ​​se niso vedno dobro obnašali.

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.