Maša in Medved: Kako sva se spoznala (S01E01 – pilot)

Maša in Medved: Kako sva se spoznala, slovenska sinhronizirana risanka. Maša in Medved: Snemanje filma je slovenska sinhronizirana risanka za otroke o mali navihani deklici Maši in upokojenemu cirkuškemu Medvedu.

Daleč stran v hišici ob železnici živi majhna in zelo nemirna deklica Maša. Zelo rada se igra, tako zelo, da se vse živali ne delijo njenega navdušenja njo skrivajo. Nekega dne je tega sita in pobegne v gozd. Tam najde prijetno hišo, ki pripada Medvedu, ki je ravnokar šel na ribolov. Medved ob prihodu domov najde svojo lepo hišo v razsulu…

Zelo nam pomaga, ko delite to stran s prijatelji:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Risanke v slovenščini

Na spletni strani Risanke.net lahko gledate brezplačne celotne epizode, serije in filme sinhroniziranih risank v slovenščini.

Slovenske sinhronizirane risanke za otroke, za mlade in malo manj mlade se dnevno osvežujejo. V kolikor najdete novo povezavo na risanko, imate predlog ali opazite napako, prosim, pustite komentar.

© 2024 Risanke na netu
IZJAVA: Risanke na netu je spletna stran, ki ne gosti video vsebin na lastni spletni strani. Vsi animirani filmi in risanke so povezave na video vsebine, ki so brezplačno dostopne na internetnih straneh tretjih oseb. Na Risanke na netu ne streamamo, ne oddajamo ali gostimo nobenega videoposnetka. Ravno tako so vse slike, ki jih gostimo na strani, zajete iz navedenih zunanjih povezav na animirane risanke.